Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κακώσεις και μώλωπες φέρει το σώμα του μικρού Σταύρου


Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και οι ανακρίσεις στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, αναφερόμενος στην υπόθεση απαγωγής του 18 μηνών αγοριού στον Ύψωνα, το οποίο διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και κακώσεις.


Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νήπιο, διαπίστωσε πως έφερε κακώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί πως προκλήθηκαν τα τραύματα αυτά. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, συνέχισε, το παιδί πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικία του με τη συνοδεία αστυνομίας.

«Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή στράφηκε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση», είπε ο κ. Σωτηριάδης, ενώ χωρίς να διευκρινίζει αν αυτές οι κατευθύνσεις στρέφονται στο περιβάλλον της οικογένειας, απέκλεισε τα όποια άλλα σενάρια ακούγονται και που πιθανόν να προκαλούσαν ανησυχία σε άλλους γονείς.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, υπενθυμίζοντας ότι «για να προχωρήσει η αστυνομία στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης πρέπει να προκύψουν ασφαλή στοιχεία και μαρτυρίες που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: