Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση γάμου με... πίτσα πεπερόνι


Το να γονατίζει ένας άντρας στην κορυφή του πύργου του Άιφελ ή το να γράφει κάποιο μήνυμα στον ουρανό με κάποιο αεροπλάνο για να εκφράσει την αγάπη του δεν συγκαταλέγονται πια στις πιο ασυνήθιστες μορφές πρότασης γάμου. 


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα έχουν «ξεπεράσει» κατά πολύ, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και εφευρίσκοντας πιο έξυπνες και ξεχωριστές προτάσεις!


Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν και οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου που έβαλε στο μενού του κάτι το ιδιαίτερο: Μια πρόταση γάμου με λουκάνικα!
Η αλυσίδα εστιατορίων «Bella Italia» προσφέρει στους ρομαντικούς πελάτες της τη δυνατότητα να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους, γράφοντας την ερώτησή τους πάνω σε μια πίτσα με… πεπερόνι!

Τα εστιατόρια μόλις ξεκίνησαν να εμπεριέχουν στον κατάλογό τους το Propose On A Pizza μόλις λίγες ημέρες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου. Με μόλις 9 ευρώ ο σεφ μπορεί να γράψει πάνω στην πίτσα που θα παραγγείλετε την ερώτηση «Θα με παντρευτείς;» με βασικό συστατικό το πικάντικο αλλαντικό. Όχι μόνο θα πάρει φωτιά ο ουρανίσκος σας, αλλά και η καρδιά της αγαπημένης σας.
Και όλα αυτά θα γίνουν σε ένα από τα εστιατόρια της αλυσίδας, όπου θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Φανταστείτε μόνο την έκφραση στο πρόσωπο της αγαπημένης σας, όταν θα αντικρύσει την… πίτσα- πρόταση!

Αν, όμως, είστε από αυτούς που δε θέλετε να βγείτε από την άνεση του σπιτιού σας, το εστιατόριο μπορεί να σας τυλίξει την πρόταση για το σπίτι, περνώντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πιο ιδιωτικά!
Το μόνο, τελικά, που έχετε να κάνετε εσείς είναι να έχετε τα αυτιά σας τεντωμένα για να ακούσετε το πολυπόθητο ναι!

www.tanea-london.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: