Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Βουλγάρα γέννησε νεκρό το μωρό της στα χωράφια


Γυναίκα 41 ετών από τη Βουλγαρία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη και αβοήθητη στην αγροικία όπου εργαζόταν στην Σωτήρα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί η 41χρονη μεταφέρθηκε από τον εργοδότη της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί άρχισαν να της χορηγούν αίμα. Ωστόσο, η γυναίκα, η οποία έφτασε στην Κύπρο πριν από μόλις τέσσερις μήνες και ήταν έγκυος, απέφυγε να αναφέρει στους γιατρούς τι ακριβώς συνέβη και είχε αιμορραγία.

Το απόγευμα η 41χρονη ανέφερε τελικά στους γιατρούς, ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις τους, ότι το πρωί προτού παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο με αιμορραγία, είχε γεννήσει μόνη και αβοήθητη ένα νεκρό κοριτσάκι.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στην αγροικία που περιέγραψε η 41χρονη και εντόπισαν τη σορό νεογέννητου βρέφους τυλιγμένη σε πετσέτες και πεταγμένη στα σκουπίδια. Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννηθεί νεκρό.

Αύριο (Κυριακή) το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον είχε όντως γεννηθεί νεκρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: