Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στο Παραλίμνι


Με τραύματα στην αριστερή πλευρική χώρα και στα γεννητικά του όργανα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, Ρουμάνος ο οποίος λογομάχησε με συγκάτοικο του από τη Λετονία, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να φέρεται να τραβήξει μαχαίρι.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυκτα περίπολος της Αστυνομίας Αμμοχώστου εντόπισε στο Παραλίμνι άνδρα από τη Λετονία να περιφέρεται στους δρόμους κρατώντας μαχαίρι. Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν για αυτόφωτο αδίκημα που αφορά την κατοχή αιχμηρού αντικειμένου και τον οδήγησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Στην κατάθεση του ανέφερε ότι προηγουμένως λογομάχησε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με τον συγκάτοικο του από τη Ρουμανία και τον τραυμάτισε στην κοιλιά και τα γεννητικά του όργανα. Ο Λετονός οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας στο διαμέρισμα, όπου διέμενε στην Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, όπου εντοπίστηκε τραυματισμένος ο Ρουμάνος συγκάτοικος του.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από την Αστυνομία στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου και από τις εξετάσεις των γιατρών εντοπίστηκαν δύο τραύματα, ένα στην αριστερή πλευρική χώρα και δεύτερο στα γεννητικά του όργανα. Ο άνδρας κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: