Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εντοπίστηκε τελικά ο μικρός Σταύρος


Εντοπίστηκε έξω από το Κοιμητήριο του Υψωνα, δίπλα από παράγκα ο μικρός Σταύρος Ευθύμιου Στυλλή, ο οποίος είχε απαχθεί το πρωί από την οικία της γιαγιάς του.


Το 18μηνών νήπιο, άκουσε να κλαίει γυναίκα που επισκέφθηκε το Κοιμητήριο και ειδοποίησε περαστικό, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την οικογένεια.

Αμέσως ο πατέρας μετέβη στην περιοχή, όπου παρέλαβε ο ίδιος το παιδί του, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί ποιος απήγαγε το παιδί και πώς κατέληξε στο σημείο που εντοπίστηκε.

H αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής, καθώς όπως προκύπτει, οι απαγωγείς, φοβούμενοι από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, εγκατέλειψαν το παιδί στην παράγκα. Σημειώνεται ότι η απόσταση του κοιμητηρίου από το σπίτι της γιαγιάς αποκλείει κάθε ενδεχόμενο το παιδί να περπάτησε μόνο του μέχρι το σημείο. Η αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρίες και διεξάγει έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ανακρίνεται συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: