Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

15χρονη γίνεται εκατομμυριούχος από τις σαγιονάρες της!

Απίστευτο και όμως αληθινό, μια 15χρονη επιχειρηματίας γίνεται εκατομμυριούχος από τις σαγιονάρες της. Ο λόγος για την Madison Robinson από το Χιούστον όπου σε ηλικία μόλις 8 ετών είχε αυτή την ιδέα! Οι γονείς της, της έδωσαν τα χρήματα για να ξεκινήσει, όσα είχαν μαζέψει, για να την στείλουν στο κολέγιο. Οι σαγιονάρες «Fish Flops for Kids» στοιχίζουν 20 δολάρια το ζευγάρι και βρίσκονται σε 60 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. 




Η 15χρονη έχει ήδη πουλήσει 60.000 ζευγάρια σε ένα χρόνο και έχει κερδίσει 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Διάφοροι διάσημοι έχουν υπογράψει 300 ζευγάρια από τις σαγιονάρες της. Πρόσφατα δημιούργησε και δική της σελίδα στο ίντερνετ, η οποία ήδη πηγαίνει πολύ καλά, ενώ ένα από τα διασημότερα καταστήματα της Νέας Υόρκης, το Macy’s της ζήτησε να συνεργαστούν.
Η Madison Robinson θέλει όταν με το καλό ολοκληρώσει τις σπουδές της, να πραγματοποιήσει και άλλα επιχειρηματικά της σχέδια, τα οποία μέχρι τώρα κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο σίγουρο έχει βγάλει τα λεφτά για τις σπουδές της αλλά και κάτι παραπάνω.


showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: