Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου στρατιωτικού που εξαφανίστηκε στην Πάφο

Επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Μιχάλη Σταύρου από την Γεροσκήπου, που υπηρετεί στη Λευκωσία, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Ο 33χρονος στρατιωτικός εξαφανίστηκε χθες το πρωί στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.


Οι χθεσινές έρευνες από ξηράς , θαλάσσης και αέρος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου , της ΚΥΠ, της ΥΚΑΝ  του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, αξιωματικών  της Εθνικής Φρουράς, μελών της Πολιτικής Άμυνας, με τη συνδρομή ακάτου της Λιμενικής και ελικοπτέρου της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες  .
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο του 33χρονου στρατιωτικού εντοπίστηκε στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου  Πέγειας  με ανοικτές τις πόρτες και με τα κλειδιά πάνω στο όχημα από τουρίστα περιηγητή.
Ο 33χρονος στρατιωτικός είχε αναχωρήσει από τη Λευκωσία για να μεταβεί στην Πάφο, αλλά απο τότε οι οικείοι του έχασαν τα ίχνη του.
Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 .
Ο Μιχάλης Σταύρου έχει ύψος 1 μέτρο και 72 εκατοστά και είναι λεπτής σωματικής διάπλασης με κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια . Την στιγμή της εξαφάνισης του φορούσε πράσινη στρατιωτική στολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: