Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Άφαντος παραμένει ο 33χρονος στρατιωτικός που εξαφανίστηκε στην Πάφο

Άκαρπες απέβησαν μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 33χρονου λοχαγού από τη Γεροσκήπου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το πρωί . Οι έρευνες επανάρχισαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας. 


Ο 33χρονος που είναι λοχαγός στην Εθνική Φρουρά έφυγε χθες το πρωί από τη Λευκωσία με προορισμό την Πάφο, ύστερα από άδεια που ζήτησε και του παραχωρήθηκε . Για τον εντοπισμό του οργανώθηκε χθες ευρείας κλίμακας συντονισμένη επιχείρηση.
Στις σημερινές έρευνες που διεξάγονται στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Γεωργίου Πέγειας  και στην ευρύτερη περιοχή συμμετέχουν ελικόπτερο της Αστυνομίας , μέλη της λιμενικής αστυνομίας με φουσκωτά σκάφη της λιμενικής, μέλη της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών ΟΥΚ , μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών , του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Πολιτικής Άμυνας.
Η Αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου ή με το πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό  ή με την γραμμή επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: