Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου λοχαγού που εξαφανίστηκε στην Πάφο

Μετά από συντονισμένες  έρευνες τριών συνεχόμενων ημερών , στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, για τον εντοπισμό του 33χρονου στρατιωτικού Μιχάλη Σταύρου οι έρευνες διακόπηκαν σήμερα,  σύμφωνα με την αστυνομία.
 

Στην περιοχή ωστόσο εξακολουθεί  να παραμένει περίπολος του αστυνομικού σταθμού Πέγειας για περιπολία.

Η αστυνομία κατέχει νέα στοιχεία μετά τον εντοπισμό σημειώματος,  το οποίο άφησε στην οικία του ο στρατιωτικός και το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται. Η αστυνομία ερεύνησε αρχικά το όχημα του λοχαγού το οποίο εντοπίστηκε από  τουρίστα περιηγητή εγκαταλελειμμένο κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με τα κλειδιά στην μηχανή το πρωί της Τρίτης. Στο όχημα εντοπίστηκαν ίχνη θαλάσσιου νερού.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγε  η αστυνομία τη δεύτερη  ημέρα στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε φανέλα κοντομάνικη μαύρου χρώματος που φαίνεται να συνδέεται από πλευράς αστυνομίας  με τον Μιχάλη Σταύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει εξάλλου η αστυνομία ο στρατιωτικός ερχόμενος από την Λευκωσία στην Πάφο το πρωί της Τρίτης είχε στην κατοχή του μεγαλύτερο ποσό απ΄ αυτό που τελικά εντοπίστηκε στο όχημα του.

Στις έρευνες που διήρκησαν τρεις ημέρες συμμετείχαν μέλη της αστυνομίας, και επίσης της λιμενικής και της ναυτικής, σκάφος με δύτες , μέλη της Εθνικής Φρουράς και της Πολιτικής Αμυνας αλλά και εθελοντές. Στις δύο πρώτες ημέρες των ερευνών συμμετείχε σε αυτές και ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ χθες οι έρευνες επεκτάθηκαν από τις ακτές της Χλώρακας μέχρι και τον Ακάμα με τη συμβολή πεζοπόρων τμημάτων της πολιτικής άμυνας και της αστυνομίας. Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας , τα οποία έσπευσαν στην περιοχή για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: