Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ένοπλη ληστεία εναντίον 43χρονου στην Αραδίππου. Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

Χρηματικό ποσό ύψους 19,800 ευρώ σε μετρητά και χίλια περίπου ευρώ σε επιταγές κατάφεραν να αρπάξουν σήμερα το πρωί δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι που κρατούσαν δύο πιστόλια, από 43χρονο ο οποίος διαμένει στην Αραδίππου. Οι άγνωστοι που καταζητούνται από την Αστυνομία χρησιμοποίησαν εναντίον του θύματος αναισθητικό σπρέι καταφέρνοντας έτσι να πάρουν τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα.



Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις έξι το πρωί 43χρονος ο οποίος διαμένει στην Αραδίππου, κατήγγειλε στην Αστυνομία  ότι γύρω στις πεντέμιση όταν βγήκε έξω από την κατοικία του, δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, του επιτέθηκαν με την χρήση δύο πιστολιών και του απέσπασαν χρηματικό ποσό  το οποίο είχε στην κατοχή του και αποτελούσε τις εισπράξεις από την επιχείρηση του».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία Αραδίππου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι του στο δρόμο Αραδίππου  - Λάρνακας παρά το κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, οι δύο άγνωστοι αρχικά τον απείλησαν με την χρήση δύο πιστολιών για να τους δώσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Ωστόσο όταν αυτός αρνήθηκε, του έριξαν αναισθητικό σπρέι με αποτέλεσμα ο παραπονούμενος να χάσει τις αισθήσεις του και οι ληστές να καταφέρουν να πάρουν τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα. Όπως ισχυρίστηκε ο 43χρονος στην Αστυνομία, τα χρήματα ήταν οι εισπράξεις του Σαββατοκύριακου από το πρατήριο βενζίνης που διατηρεί στην Λευκωσία.

Ο κ. Ανδρέου είπε πως «τα δύο πρόσωπα περιγράφονται να είναι  ύψους 1:80, λεπτής σωματικής διάπλασης, ενώ φορούσαν τζιν παντελόνια και σκουρόχρωμες φανέλες. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: