Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Οι βίζιτες πασίγνωστης παρουσιάστριας στο Καβούρι!!! 500 ευρώ η ταρίφα της!!!


Σοκ στην ελληνική σόουμπιζ. Διάσημη γυμνάστρια πουλάει το κορμί της για 500 ευρώ. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας και διαδόθηκε αστραπιαία σε χρόνο ρεκόρ.


«Δεν είναι δυνατόν! Η... κάνει βίζιτες για 500 ευρώ; Αποκλείεται». Όσοι μαθαίνουν για τα κρυφά (και καυτά) ραντεβού της πασίγνωστης γυμνάστριας δεν μπορούν να το πιστέψουν. Η ίδια θεωρείται από τα «καλά παιδιά» του χώρου και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά της. Είναι μια γυναίκα υπεράνω υποψίας. Πολύ χαμηλών τόνων, δεν προκάλεσε ποτέ... παρά μόνο το θαυμασμό των ανδρών και το φθόνο των γυναικών. Όσο όμως κι αν δυσκολεύονται κάποιοι να το αποδεχθούν, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η διαρροή της είδησης έγινε από δύο διάσημους πελάτες της, οι οποίοι αποκάλυψαν το μεγάλο μυστικό. Και οι λεπτομέρειες άκρως αποκαλυπτικές! Ένας επιστήθιο φίλο της είναι εκείνος που κλείνει τα ραντεβού για λογαριασμό της, από την τοποθεσία που συναντά τους πελάτες της (το Καβούρι είναι το αγαπημένο της μέρος, ενώ έχουν γίνει ραντεβού και στη Γλυφάδα) μέχρι και τα νούμερα που πέφτουν στο τραπέζι ή για να ακριβολογούμε στο κρεβάτι. Πεντακόσια ευρώ είναι η ταρίφα της εντυπωσιακής γυμνάστριας και η πελατεία της είναι διάσημη.
Άλλωστε, η συγκεκριμένη είναι από τις γυναίκες που κόβουν την ανάσα των αντρών. Κουκλάρα, με καταπληκτικές αναλογίες, δίκαια τη λατρεύει ο τηλεοπτικός και ο φωτογραφικός φακός. Θεωρείται από τις εξπέρ στη γυμναστική, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και μεγάλη δημοσιότητα. Εξαιτίας, μάλιστα, της μεγάλης της δημοσιότητας προσπαθεί στα ραντεβού της να μην αναγνωρίζεται εύκολα από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Για ποιο λόγο όμως η σέξι γυμνάστρια ξεκίνησε αυτή τη νέα... καριέρα; Στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας υποστηρίζουν ότι λόγω της κρίσης «έφαγε» πολύ γερή... σφαλιάρα και χάλασε σχεδόν όλες τις οικονομίες της. Ανοίχθηκε κι εκείνη επαγγελματικά, μπαίνοντας στον επιχειρηματικό τομέα, μια απόφαση που πλήρωσε ακριβά. Κυριολεκτικά... Η επένδυσή της κατέρρευσε και δεν μπορούσε να ορθοποδήσει, αφού τα χρέη έτρεχαν συνεχώς. Έτσι, με τη βοήθεια του φίλου και συνεργάτη της ο οποίος κλείνει τα ροζ ραντεβού πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: