Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

«Έκοψε» τους βάρους 60 κιλών όρχεις του. Ο Γουέσλι Γουόρεν δεν μπορούσε να περπατήσει, να δουλέψει, να οδηγήσει αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ίδιο ήταν πώς δεν μπορούσε να κάνει σεξ. ΦΩΤΟ

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ζωή του Γουέσλι Γουόρεν από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ είχε μετατραπεί σε ζωντανό εφιάλτη, λόγω της σπάνιας ασθένειας η οποία τον «χτύπησε» και έκανε τους όρχεις του να μεγαλώσουν επικίνδυνα, φθάνοντας το βάρος των 60 κιλών!





Ο Γουόρεν δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, να δουλέψει, να οδηγήσει αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ίδιο ήταν πώς δεν μπορούσε να κάνει σεξ.

Έτσι, ο Γουέσλι αποφάσισε να υποβληθεί μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να γλιτώσει τον εξευτελισμό που του προκαλούσαν οι διογκωμένοι όρχεις του και για να μπορέσει να βρει ξανά την αγάπη

«Οι άνθρωποι στο δρόμο με κοιτούσαν σοκαρισμένοι και συχνά ξεσπούσαν σε γέλια» δήλωσε ο 49χρονος σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το δράμα που ζούσε.

Η περιπέτεια του Γουόρεν ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν ένα χτύπημα στους όρχεις του «πυροδότησε» την σπάνια ασθένεια, την οποία δεν γνώριζε ότι «κουβαλούσε», την ελεφαντίαση του όσχεου.


Οι γιατροί του έγραψαν αντιβιοτικά, ωστόσο, αντί να μειώσουν το πρήξιμο, το έκαναν να μεγαλώσει... ανησυχητικά!

Τελικά, μέσα από τα social media και από τις εμφανίσεις που έκανε στην τηλεόραση κατάφερε να συγκεντρώσει 2.000 δολάρια και να χειρουργηθεί.

Τώρα όμως ο Γουέσλι αντιμετωπίζει ένα άλλο πρόβλημα γιατί, μπορεί οι γιατροί να αφαίρεσαν το περιττά κιλά από τους όρχεις του, όμως χρησιμοποίησαν δέρμα από άλλα μέρη του σώματός τους για να επαναδιαμορφώσουν τα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς τον με ένα πέος ενός εκατοστού.

Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει απλά ευτυχισμένος που πήρε πίσω τη ζωή του.








Ο Γουέσλι μετά την επέμβαση...


http://www.protothema.gr/life-style/article/288734/ekopse-tous-orheis-tou-varous-60-kilon-gia-parei-ena-peos-enos-ekatostou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: