Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρνικού τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη αδικημάτων που αφορούν την κυβεία και τον ηλεκτρονικό τζόγο, διεξήχθησαν χθες επιχειρήσεις στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λάρνακας.




Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων Αρχηγείου Αστυνομίας και της ΜΜΑΔ, διενήργησαν ελέγχους με δικαστικά εντάλματα σε δύο υποστατικά.
Από τα δύο υποστατικά, κατασχέθηκαν συνολικά 16 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, 6 τραπέζια που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή κυβείας, 225 φίσιες, 325 τραπουλόχαρτα και διάφορα άλλα σύνεργα κυβείας, ενώ κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα 13 πρόσωπα.
Επίσης, στη διάρκεια επιχείρησης που διενεργήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, εισήλθαν με δικαστικό ένταλμα έρευνας σε ένα υποστατικό.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1,438 φίσιες, 104 τραπουλόχαρτα και 6 τραπέζια που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή κυβείας, ενώ κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα δύο πρόσωπα. 
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: