Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κατακλυσμός στην Πάφο

Αναβαθμισμένες αναμένονται οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού 2013 στην Πάφο ανέφερε ο δήμαρχος Πάφου Σ. Βέργας, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της περιοδείας στην τουριστική περιοχή.


Ο κ. Βέργας ανέφερε πως ο Δήμος χρησιμοποίησε τοπικά σχήματα για το Σάββατο και την Κυριακή, προσθέτοντας, πως οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με μια μεγάλη συναυλία του  Ελλαδίτη καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

Οι εκδηλώσεις  του Κατακλυσμού, ανέφερε ο κ Βέργας, αρχίζουν στις 20:00 το βράδυ και τις τρεις ημέρες, ενώ και την Δευτέρα του Κατακλυσμού στις 16:00 το απόγευμα ξεχωριστό χαρακτήρα στις εκδηλώσεις θα αποτελέσει η διοργάνωση των θαλάσσιων αθλημάτων στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και τις τρεις ημέρες  Κρητικούς χορούς από το «Πολιτιστικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών» , συναυλία από το Μουσικό Σχήμα «Cyprus Fringe», Κυπριακούς χορούς από το Λαογραφικό όμιλο «Κτήμα», Ποντιακούς και Γεωργιανούς χορούς από το Ποντιακό Χορευτικό Συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» , συναυλία από τη Μουσική Σκηνή «Τα Άστρα» του Άδωνη Μιχαηλίδη, Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα το «Κάστρο», και ολοκληρώνονται με την συναυλία του καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη, το βράδυ της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: