Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις για τον τραυματισμό του Πολωνού τουρίστα στην Πάφο

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η αστυνομία  κατόπιν εξετάσεων για υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης σε Πολωνό τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης στην Κάτω Πάφο. Πρόκειται για 2 Ιρανούς, έναν Βρετανό και έναν Κύπριο.


Η αστυνομία εξετάζει υπόθεση πράξεων με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, συνομωσίας προς διάπραξη πλημελλήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης .

Ο Πολωνός είχε διακομισθεί τα ξημερώματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου φέροντας τραύματα .
Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ο 24χρονος γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα χτυπήθηκε από τέσσερα πρόσωπα, κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπούς σε χώρο στάθμευσης στην Κάτω Πάφο.  Ο 24χρονος ανέφερε στην αστυνομία πως πρωτίστως είχε λογομαχήσει μαζί με τα τέσσερα πρόσωπα, γιατί, όπως είπε, παρενοχλούσαν την φίλη του την οποία συνόδευε. Ο 24χρονος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε κάτω στο έδαφος.

Τα τέσσερα άτομα, όπως ανέφερε, στη συνέχεια μπήκαν σε όχημα τύπου τζίπ, μαύρου χρώματος, και τον κτύπησαν με αυτό τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Τον 24χρονο Πολωνό εξέτασε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος απεφάνθη πως ο Πολωνός δεν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.
Η κατάσταση της υγείας του 24χρονου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται εκτός κινδύνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: