Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου της βούτηξαν την τσάντα με χρήματα και κοσμήματα από βεράντα οικίας

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να δράσουν οι δράστες και να αποσπάσουν από 72χρονη την τσάντα και το περιεχόμενο της που είχε αφήσει σε τραπέζι βεράντας σε σπίτι φιλικού της προσώπου.


Συγκεκριμένα, χρυσαφικά , και χρήματα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ  αλλά και σημαντικά έγγραφα ανάμεσα στα οποία δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες, απέσπασε άγνωστος από 72χρονη κάτοικο Λεμεσού που επισκέφτηκε σήμερα το πρωί φιλικό της σπίτι στην Πάφο.

Η 72χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι  μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών που άφησε το πρωί την τσάντα της στην βεράντα οικείας φιλικού της προσώπου το οποίο επισκέφτηκε στην κοινότητα της Χλώρακας , άγνωστος της  απέσπασε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου την τσάντα της και το περιεχόμενο της .

Σύμφωνα με την αστυνομία η τσάντα της 72χρονης η αξία της οποίας ανέρχεται στα 100 ευρώ , περιείχε μεταξύ άλλων, 690 ευρώ μετρητά, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια αξίας 500 ευρώ, ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι αξίας 500 ευρώ, δελτίο ταυτότητας, το διαβατήριο της και πιστωτικές κάρτες.
Η παραπονούμενη ανέφερε στην αστυνομία πως άφησε στο τραπέζι της βεράντας την τσάντα της από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:05 για διάστημα δηλαδή μόλις 5 λεπτών.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: