Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Οι στρατιωτίνες από το Ισραήλ με τα δαντελωτά εσώρουχά τους. Αποκαλυπτικές φώτο

Φοράνε μόνο τα δαντελωτά και σέξι εσώρουχά τους και κρατούν με… προκλητικό τρόπο τα όπλα τους, την ώρα που ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Και μπορεί το όλο κόνσεπτ να είναι μία πολύ καλή ιδέα για μια ομαδική φωτογράφηση γυναικών, τι γίνεται, όμως, όταν αντί για κάποιο στούντιο, όλα αυτά γίνονται μέσα σε στρατόπεδο του Ισραήλ;






Τέσσερις Ισραηλινής καταγωγής γυναίκες στρατιώτες αποφάσισαν να… ξεφύγουν λίγο από το αυστηρό της θητείας τους και να βγουν από τα ρούχα τους. Και σα να μην ήταν αρκετό αυτό, αλλά και παρακινδυνευμένο, οι… ημίγυμνες στρατιωτίνες ανέβασαν και τις λήψεις τους στους λογαριασμούς τους στο Facebook.



Η αναπαραγωγή δεν άργησε να ξεκινήσει, φτάνοντας μέχρι και το ισραηλινό ειδησεογραφικό site Walla, όπου όλοι οι κάτοικοι της κατά τα άλλα σεμνότυφης και πολύ αυστηρής χώρας είχαν την ευκαιρία να δουν γυναίκες μόνο με τα εσώρουχα τους που κάνουν τα πάντα για να τονίσουν την… πίσω τους όψη μπροστά από το φακό.




Το δίκτυο Walla, μάλιστα, αναπαρήγαγε τις εν λόγω φωτογραφίες καλύπτοντας τα πρόσωπα των τολμηρών ένστολων γυναικών, ενώ στο άρθρο του επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογο περιστατικό λαμβάνει χώρα στα στρατόπεδα της χώρας.
Με δηλώσεις του, εκπρόσωπος του στρατού είπε: «Οι γυναίκες αυτές έδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Έχουν ήδη τιμωρηθεί». Όμως, περαιτέρω εξήγηση στη λέξη «τιμωρία» δε δόθηκε, ενώ προσπάθησαν να καταστήσουν σαφές ότι δε θα επαναληφθεί αντίστοιχη προσβλητική ενέργεια μέσα στα στρατόπεδα.




Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες, όχι τόσο σέξι, αλλά εξίσου αποκαλυπτικές, όπως εκείνη που δείχνει τις κοπέλες να φορούνε τα κράνη και τα στρατιωτικά τους γιλέκα πάνω στο γυμνό κορμί τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια: