Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ιατρείο εθελοντών γιατρών θα λειτουργήσει στην Πάφο

Το ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου στην Πάφο αρχίζει τις εργασίες του το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και θα συνεχίσει κάθε Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, στο οίκημα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου στην οδό Νίκου Μούντη Αρ. 5Α&Δ, Δασούδι Complex, Γραφείο 101, Πάφος, και στο  τηλ.26222885.


Σ’ αυτό θα εξετάζονται δωρεάν, άποροι συμπολίτες μας, στους οποίους θα δίνονται και φάρμακα  δωρεάν, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.
Στο ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου στην Πάφο θα αντιμετωπίζονται οξέα περιστατικά Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, ενώ αν υπάρχουν  προβλήματα άλλων ειδικοτήτων , ο άρρωστος θα παραπέμπεται στον ανάλογο γιατρό που συμμετέχει στο σύστημα του εθελοντικού ιατρείου.
Δεν θα αντικαταστήσει ούτε το δημόσιο ούτε το ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους φτωχούς, πάσχοντες συνανθρώπους μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η Πατρίδας μας.
Τον χώρο του ιατρείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση,  παραχώρησε δωρεάν ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου με όλες τις διευκολύνσεις και αγόρασε εξ’ ολοκλήρου όλο τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό.
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η Δρ Γιούλα Λοιζίδου Συντονίστρια Ιατρείου Εθελοντών Κύπρου στην Πάφο, εξέφρασε τις ευχαριστίες της εκ μέρους των εθελοντών γιατρών Κύπρου, τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Πάφου για την γενναιόδωρη προσφορά και ιδιαίτερα τον κ.  Σαββάκη Γεωργίου, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Κύπρου, του οποίου η συμβολή ήταν πολύ σημαντική.
Η Δρ.  Λοιζίδου ευχαρίστησε και όλους τους εθελοντές  που βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Κάλεσε τέλος όσους  ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κλινικά εργαστήρια ή για  οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί της στο 99585033.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: