Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ..

Τού “'Αθου '”Αρθουρ Τιλλευ..



Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει γίνει ανεξέλεγκτο τις μέρες μας και αν συνεχιστεί θα ενσπείρει ακόμη και τον πανικό..

Μιλώ για τα αναξιόπιστης προέλευσης Blog που εμφανίζονται καθημερινά στο διαδίκτυο και μεταδίδουν αναξιόπιστες και ψευδείς ειδήσεις για χάριν εντυπωσιασμού η ακόμη και ικανοποίησης προσωπικών απωθημένων.
Τό διαδίκτυο δυστυχώς δίνει την ευκαιρία στον κάθε άσχετο και κομπλεξικό να δημιουργεί ένα Blog με ένα εντυπωσιακό τίτλο και στην συνέχεια να γράφει(τι να γράφει αφού είναι άσχετος με την δημοσιογραφία) ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για εντυπωσιασμό και όπως προανάφερα για ικακοποίηση προσωπικών απωθημένων.
Αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει και ίσως οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να βάλουν κάποιους περιορισμούς, η ακόμα μιλώντας για την δική μου πατρίδα(αν το κάνουν και άλλες χώρες καλώς) να επέμβει δυναμικά η δικαιοσύνη..
Ελευθερία έκφρασης γνώμης και λόγου ΝΑΙ όχι όμως στην διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων ..
Απλό παράδειγμα η αναδημοσίευση κατά την ταπεινή μου γνώμη (είδησης παραπληροφόρησης συγκεκριμένου Blog) που ούτε λίγο ούτε πολύ καλούσε με πηχυαίος τίτλους τους καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου να αποσύρουν τις καταθέσεις τους γιατί καταποντιζεται η τράπεζα..Αυτοί που διαχειρίζονται τέτοιου είδους Blog σίγουρα δεν αγαπούν την πατρίδα μας και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..
Καλώ την πολιτεία να βρει τους (ΜΑΛΑΚΕΣ) που κρύβονται πίσω από την ΜΑΛΑΚΙΑ αυτή και να τους κλείσουν μέσα...

'Αρθουρ Τίλλευ.
Κύπριος πολίτης που Αγαπά την Κύπρο μας και ας ειμαι μακρυά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: