Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τσάκωσαν Πακιστανό στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστή ταυτότητα

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.
Συγκεκριμένα ένα πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου για να αναχωρήσει για το Λονδίνο.


Το εν λόγω πρόσωπο ηλικίας 38 ετών  σύμφωνα με την αστυνομία , παρουσίασε ταυτότητα από τη Βουλγαρία, ενώ από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι αυτή, ήταν πλαστή.
Ανακρινόμενο το εν λόγω πρόσωπο ανέφερε πως είναι από το Πακιστάν , παρέδωσε το διαβατήριο του και είπε  στην αστυνομία πως την πλαστή ταυτότητα από την Βουλγαρία την αγόρασε από άγνωστο πρόσωπο στην Λευκωσία για τον ποσό των 350 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι  ο 38χρονος αφίχθηκε στην Κύπρο στις 3 του Μάρτη του 2003 με άδεια φοιτητή σε κολέγιο στην Λάρνακα , αλλά δεν γράφτηκε ποτέ στο Κολλέγιο και έκτοτε παρέμεινε παράνομα στην Κύπρο.

Επίσης εναντίον του 38χρονου  εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το 2006 σχετικά με υπόθεση εικονικού γάμου που διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Αρραδίπου.
Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: