Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δραπέτης ξέφυγε από τα χέρια της αστυνομίας στο δικαστήριο Λεμεσού

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε το πρωί η Aστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό και σύλληψη 39χρονου κρατούμενου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από το δικαστήριο λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας.  Δυο ώρες αργότερα εντοπίστηκε πεζός και συνελήφθηκε από περίπολο.


Σύμφωνα με αξιωματικό της Aστυνομίας, ο 39χρονος, που είχε συλληφθεί στις 20 Απριλίου για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απόπειρας απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, οδηγήθηκε  στις 10:00 το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο  κρατούμενος ξέφυγε από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και εξήλθε του δικαστικού μεγάρου τρέχοντας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του.
Μετά από πληροφορίες ότι ο 39χρονος διατηρούσε οικία σε συγκεκριμένη περιοχή, περιπολικό της αστυνομίας τον εντόπισε, λίγο μετά τις 12:00, να περπατά στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και αμέσως τα μέλη της δύναμης τον ανέκοψαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: