Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πάφο. Το αστυνομικό δελτίο

Γύρω στις 2.50μ.μ. σήμερα, ενώ 55χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον κύριο δρόμο Στρουμπιού – Τσάδας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί, να προσκρούσει σε όχθο και να ακινητοποιηθεί.


Από το δυστύχημα, ο 55χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή.
Κατά την ώρα του δυστυχήματος ο 55χρονος έφερε προστατευτικό κράνος. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.



Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 16χρονο και 15χρονο, οι οποίοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε δύο πρόσωπα, τα οποία συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.



 Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και δημόσιας εξύβρισης.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, διάπραξης τροχαίων αδικημάτων, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.



Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: