Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Συναλλαγές με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες στην Πάφο

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία Πάφου για υποθέσεις κλοπής πιστωτικών καρτών.


Συγκεκριμένα υπόθεση διάπραξης κακουργήματος με σκοπό την ληστεία και κλοπή διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Υπάλληλος της εταιρείας JCC τηλεφώνησε σήμερα στις 5:20 το πρωί στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή γίνονταν ύποπτες συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες σε πρατήριο στην  Πάφο .
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο πρατήριο και διαπίστωσαν πως ένα πρόσωπο προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το μέρος πεζός  ενώ την ίδια στιγμή αυτοκίνητο τύπου BMW γκρίζου χρώματος εφοδιαζόταν με βενζίνη.
Τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων ανέκοψαν το πρόσωπο που προσπάθησε να διαφύγει πεζός και στην κατοχή του εντόπισαν μία πιστωτική κάρτα master card, στο όνομα ενός Πολωνού, το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ και 320 χαρτονομισμάτων Πολωνίας.
Από τις εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία  διαπίστωσε, πως  το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν Γεωργιανής καταγωγήςμ μόνιμος κάτοικος Πάφου και ανακρινόμενος ανέφερε πως λίγη ώρα πριν μαζί με φίλο του Ρουμανικής καταγωγής είχαν χτυπήσει άγνωστα πρόσωπα Πολωνικής καταγωγής σε παραλιακή περιοχή και τους απέσπασαν τα χρήματα καθώς και την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποίησαν στο συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων για το ποσό των 100 ευρώ.
Το όχημα BMW που εντόπισε η αστυνομία να εφοδιάζει με καύσιμα, οδηγείτο από ένα πρόσωπο επίσης Γεωργιανής καταγωγής με συνοδηγό κοπέλα από την Ρωσία ενώ στο όχημα, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ήταν σταθμευμένο σε απόσταση 50 μέτρων από το πρατήριο καυσίμων  και τον ανέμενε  ένα πρόσωπο Ρουμανικής καταγωγής. Και τα τέσσερα πρόσωπα οδηγηθήκαν στο ΤΑΕ  Πάφου και  συνελήφθηκαν
Εξάλλου κάτοχος πιστωτικής κάρτας από την Πάφο  ενημερώθηκε από την εταιρεία JCC , ότι η κάρτα του χρησιμοποιείτο σε πρατήριο καυσίμων ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του. Ο παραπονούμενος κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε η κάρτα του χρησιμοποιήθηκε σε 11 διαφορετικές περιπτώσεις για το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: