Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγική θλάση εγκεφάλου, νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 18χρονος από τη Λάρνακα ο οποίος κτύπησε χθες το απόγευμα με την αγωνιστική μοτοσικλέτα του, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις πέντε το απόγευμα 18χρονος από τη Λάρνακα ενώ οδηγούσε την αγωνιστική μοτοσικλέτα του στην Οδό Πανδώρας με κατεύθυνση την Οδό Πελλοπονήσου στη Λάρνακα, στη συμβολή με την Οδό Καρυάτιδων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος το οποίο οδηγούσε 24χρονος με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να χάσει τον έλεγχο της και να ανατραπεί στην άσφαλτο».
Πρόσθεσε ότι «συνεπεία του δυστυχήματος ήταν να τραυματιστεί ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγική θλάση εγκεφάλου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή».
Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι «παρά τις προτροπές της Αστυνομίας και το πρόσφατο σοβαρό και διπλό θανατηφόρο δυστύχημα που είχαμε στη Λάρνακα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Τα σοβαρά τραύματα του 18χρονου βρίσκονται στο κεφάλι και εάν φορούσε κράνος δεν θα βρισκόταν στην κατάσταση που είναι».
Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: