Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Περιοδεία Βέργα στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου

Την Δημοτική πλαζ του ΣΟΔΑΠ για να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται για την αναβάθμιση της παραλίας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην τουριστική περιοχή.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει ποιότητα φέτος  στις παραλίες, είπε ο κ Βέργας, .


Στην παραλία του ΣΟΔΑΠ, συνέχισε, ο Δήμος έχει προχωρήσει και έχει κατασκευάσει σύγχρονα αποδυτήρια και αποχωρητήρια αλλά και εγκαταστάσεις τέτοιες που να μπορούν οι δημότες - λουόμενοι- να έχουν τις ανέσεις τους. «Στοχεύουμε στην αναβάθμιση των παραλιών μας, ήδη φέτος έχουμε εξασφαλίσει πρώτα βραβεία σε διάφορους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, τόσο για την ποιότητα του νερού, αλλά και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες», είπε ο κ. Βέργας.   

Δεσμεύτηκε, επίσης, πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με αυτό το στόχο, γιατί η Πάφος, όπως είπε, είναι μια τουριστική πόλη με λίγες παραλίες, οι οποίες ωστόσο πρέπει να είναι καθαρές.
Δεύτερος σταθμός του δημάρχου Πάφου, αποτέλεσε η συνάντηση του με τους χειμερινούς κολυμβητές. Κατά την συνάντηση ο κ Βέργας συζήτησε τα αιτήματα των χειμερινών κολυμβητών κυρίως στην παραλία των Δημοτικών Μπάνιων.

Ακολούθως, συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κρουαζιέρων και των θαλάσσιων σπορ. Ο κ. Βέργας τους μετέφερε την απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής του Δήμου Πάφου, για το πώς πρέπει να αναβαθμιστεί ο τρόπος παροχής υπηρεσιών, ειδικά στην είσοδο του λιμανιού.

Παραδέχτηκε, επίσης, πως η υφιστάμενη εικόνα δεν τιμά τη δημοτική αρχή καθόλου, και ανέφερε πως οι προσπάθειες του Δήμου θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της εικόνας της περιοχής, στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, σε μια δύσκολη περίοδο για την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: