Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Βρετανός στρατιώτης έριξε το τραπέζι στο κεφάλι συναδέλφου του. Νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο

Βρετανός στρατιώτης, ηλικίας 24 χρόνων, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από συμπλοκή με άλλο ομοεθνή του, επίσης στρατιώτη, ηλικίας 23 χρόνων.



Ο δράστης, που κτύπησε στο κεφάλι τον 24χρονο με τραπέζι, συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του. Και οι δύο στρατιώτες υπηρετούν στη Βρετανική Βάση Δεκέλειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου «οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 23 και 24 χρόνων, που βρίσκονταν γύρω στις 05.30 τα ξημερώματα έξω από μπυραρία στο δρόμο Δεκέλειας – Λάρνακας, ύστερα από παρεξήγηση για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισαν έντονη λογομαχία. Ο 23χρονος Βρετανός επιτέθηκε στον 24χρονο κτυπώντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος».

Πρόσθεσε ότι «ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαγνώσθηκε με
κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διασωληνώθηκε. Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».  

Ανέφερε ακόμα ότι «ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης του».  

Η Αστυνομία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της έντονης λογομαχίας των δύο Βρετανών στρατιωτών.

πολιτης online

Δεν υπάρχουν σχόλια: