Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τέσσερα πρόσωπα στο κελί για ληστείες στην Πάφο. Μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος

Μετά τις σημερινές συλλήψεις  των 4 προσώπων,  η αστυνομία της Πάφου προχωρά στην εξιχνίαση αρκετά σοβαρών υποθέσεων οι οποίες απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα την Αστυνομία  ανέφερε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Τσαπής.


Η Αστυνομία είπε ο κ Τσαπής, τις πρωινές ώρες, προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 16 μέχρι 28 χρονών , τρεις Ελληνοκύπριους και έναν Τουρκοκύπριο,  σχετικά με υποθέσεις ληστείας και κλοπής από πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον κ Τσαπή, οι συλλήψεις έγιναν κατορθωτές μετά από αξιολόγηση πληροφοριών αλλά και στοιχείων που εξασφαλίστηκαν και μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών της ομάδας μοτοσικλετιστών και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ο κ Τσαπής ανέφερε πως κατά την διάρκεια των ανακρίσεων ένα από τα τέσσερα πρόσωπα και συγκεκριμένα ο Τουρκοκύπριος παραδέχτηκε την διάπραξη 20 υποθέσεων που αφορούν αδικήματα ληστείας και κλοπής από πρόσωπο.

Επίσης άλλα δύο πρόσωπα έχουν παραδεχθεί την ανάμειξη τους σε μία υπόθεση ληστείας.
Κατά την διάρκεια των ερευνών έχουν εντοπιστεί τεκμήρια, συνέχισε ο κ Τσαπής,  τα οποία συνδέουν τους δύο υπόπτους τουλάχιστον με μία υπόθεση ληστείας, ενώ διερευνάται πρόσθεσε, το ενδεχόμενο, κατά πόσο τα 4 πρόσωπα έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους και δρούσαν σαν μια ομάδα.
Τα τέσσερα πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου και αναμένεται η έκδοση διατάγματος προφυλάκισης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: