Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σύγκρουση αυτοκινήτου με ποδήλατο στην Κάτω Πάφο

Ο σοβαρός τραυματισμός ενός ποδηλάτη, 28 χρόνων από τη Βουλγαρία, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην παραλιακή λεωφόρο στην Κάτω Πάφο.


Άγγλος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 32 ετών, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πάνω σε διάβαση πεζών, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγείτο από 28χρονο, βουλγαρικής καταγωγής, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Από τη σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού  Νοσοκομείου Πάφου.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 28χρονος υπέστη κάταγμα κνήμης και ρήξη νεφρού, και  εισήχθη στο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου Πάφου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, και μετά διάγνωση των ιατρών ότι ο τραυματίας έφερε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου κρίνεται σοβαρή.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Του έγινε επίσης έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: