Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Άρχισαν οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού στην Πάφο

Με καλλιτεχνικά τοπικά σχήματα και πολιτιστικούς φορείς της πόλης ξεκίνησαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις για το Κατακλυσμό 2013 στο Δήμο Πάφου. Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων περιλάμβανε κρητικούς χορούς από το « Πολιτιστικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών»,  Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου « Ιεροί Κήποι» Γεροσκήπου και συναυλία από το Μουσικό Σχήμα « Cyprus Fringe».


Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναφέρθηκε με πολλή ικανοποίηση στη συνεργασία του Δήμου  με καλλιτεχνικά σχήματα και με πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης για τον εμπλουτισμό και την καλύτερη οργάνωση της Γιορτής.
Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους την πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων, γιατί,  όπως είπε, με την παρουσία τους ενθαρρύνουν την τοπική αρχή να συνεχίσει και να αναβαθμίσει μια εκδήλωση με μακρά παράδοση.
Τα τοπικά σχήματα θα συνεχιστούν και απόψε, δεύτερη ημέρα του Κατακλυσμού με Κυπριακούς χορούς από το Λαογραφικό Όμιλο « Κτήμα» Πάφος, Ποντιακούς και Γεωργιανούς χορούς από το Ποντιακό Χορευτικό Συγκρότημα « Ρωμιοσύνη» και συναυλία από τη Μουσική Σκηνή « Τα Άστρα» του Άδωνη Μιχαηλίδη.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα με τη διοργάνωση των θαλάσσιων αγωνισμάτων, και το βράδυ με Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα το «Κάστρο», και την συναυλία του καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: