Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κηδεύτηκε σήμερα στην Αραδίππου ο Γιώργος Αλαμπρίτης

Τη βαθειά θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του νεαρού Γιώργου Αλαμπρίτη 19 χρόνων, υιού του Δημοτικού Γραμματέα Αραδίππου, που βύθισε στο πένθος ολόκληρο το Δήμο, εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου.



Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του 19χρονου νεαρού, αποφάσισε όπως «κηρύξει τριήμερο πένθος αναστέλλοντας όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου για σαράντα μέρες».

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι σημαίες σε όλα τα κτίρια του Δήμου θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις μέρες» ενώ τα γραφεία του Δήμου παρέμειναν σήμερα κλειστά από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 15.00  το απόγευμα.  


Στις 16.30 τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου η κηδεία του Γιώργου Αλαμπρίτη και η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο Αραδίππου.

«Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Αραδίππου εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αλαμπρίτης από την Αραδίππου ήταν  συνεπιβάτης στην μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο επίσης 19χρονος μαθητής της Αμερικάνικης Ακαδημίας, Γιώργος Φιλιαστίδης από την Λάρνακα, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην οδό Μάρκου Δράκου κοντά από το οίκημα της ΠΕΟ.

Ο θάνατος του Φιλιαστίδη ήταν ακαριαίος ενώ ο Αλαμπρίτης, διακομίστηκε διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας. Από την περασμένη Πέμπτη ο 19χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με την βοήθεια των υποστηριχτικών μηχανημάτων.

Οι γονείς του άτυχου 19χρονου έδωσαν χθες τη συγκατάθεση τους για παραλαβή της καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών και του παγκρέατος για μεταμόσχευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: