Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

«Μαγνήτης» για τους άντρες τα γυναικεία τατουάζ χαμηλά στην πλάτη

Νέα έρευνα από τη Γαλλία διαπιστώνει ότι οι γυναίκες με τατουάζ, όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι πιο πιθανό να φύγουν από την παραλία με... συνοδό σε σχέση με τις υπόλοιπες.





Μπορεί το συγκεκριμένο τατουάζ να αποτελέσει μία δήλωση για την προσωπικότητα των γυναικών; Σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί, και αυτή η δήλωση είναι «Είμαι εύκολη»!

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες είναι πιο πιθανό να προσεγγίσουν στην παραλία μια κοπέλα με ένα τατουάζ μιας πεταλούδας χαμηλά στην πλάτη. Ωστόσο δεν θα την πλησίαζαν επειδή την βρίσκουν πιο ελκυστική με το τατουάζ, αλλά επειδή πιστεύουν ότι θα ήταν πιο εύκολο να βγουν ραντεβού μαζί της.

Πάντως, ο ερευνητής Nicolas Gueguen από το Πανεπιστήμιο «Bretagne-Sud» σημειώνει στο «Archives of Sexual Behavior» ότι το παραπάνω στερεότυπο δεν έχει σχέση με τα τατουάζ, όπως δείχνουν παλιότερες μελέτες. Η νέα έρευνα όμως δείχνει ότι οι άντρες το πιστεύουν και πράττουν αναλόγως. 

Ο Gueguen δήλωσε ότι τα αποτελέσματα των πειραμάτων που έγιναν σε παραλία στη Νότια Γαλλία, δείχνουν ότι οι άντρες πλησίασαν τις γυναίκες όταν αυτές έδειξαν το τατουάζ. Όταν αργότερα οι άντρες αυτοί ερωτήθηκαν η άποψή τους για την ελκυστικότητα των γυναικών ήταν σταθερή, άσχετα με το αν οι γυναίκες είχαν τατουάζ ή όχι. 



Αλλά οι ίδιοι πίστευαν ότι ήταν πιο πιθανό να βγουν ραντεβού με όσες είχαν τατουάζ χαμηλά στην πλάτη, γνωστό ως tramp stamp.

Παλαιότερες μελέτες δίνουν περισσότερα στοιχεία. Για παράδειγμα, μια έρευνα στην Πολωνία είχε αποκαλύψει ότι οι ενήλικες με τατουάζ είχαν πιο νωρίς σεξουαλικές εμπειρίες από τους συνομήλικους τους και ήταν πιο ενεργοί σεξουαλικά. 

Τα ίδια δεδομένα αποκάλυψε και μια πιο πρόσφατη έρευνα του Gueguen, η οποία διαπίστωσε ότι οι φοιτητές στη Γαλλία με τατουάζ και τρύπες είχαν νωρίτερα σεξουαλικές εμπειρίες σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τρύπες ή τατουάζ.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: