Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Κοινοτικός γραμματέας Ορμήδειας φαίνεται να έκλεβε τα ταμεία του Συμβουλίου

Ο Κοινοτικός Γραμματέας Ορμήδειας Γεώργιος Πούρος αναμένεται σήμερα να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών σε σχέση με υπόθεση κλοπής από τα ταμεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας.


Η  Αστυνομία Αμμοχώστου συνέλαβε χθες τον κ. Πούρο, 55χρόνων, από την Ορμήδεια ως ύποπτο στην υπόθεση κλοπής από τα ταμεία συνολικού ποσού 10.600 ευρώ.
Η σύλληψη έγινε, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταγγελία του κοινοτάρχη Ορμήδειας  Χριστοφή Κασιουρή ότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα λογιστικά βιβλία του  Συμβουλίου για τη χρονική περίοδο 2003-2008 διαπιστώθηκε πως ο κοινοτικός γραμματέας οικειοποιήθηκε διάφορα χρηματικά ποσά.
Πρόκειται για αριθμό ενταλμάτων πληρωμής του Συμβουλίου των οποίων δικαιούχοι εμφανίζονταν ο κοινοτικός γραμματέας ή άνθρωποι του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος και αφορούσαν πληρωμές για διάφορες εργασίες για τις οποίες πληρώθηκαν χωρίς απόφαση ή έγκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: