Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συλλήψεις στην Πάφο για διαρρήξεις και κλοπές

Το θάρρος που επέδειξε Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ήταν η αιτία της σύλληψης δύο προσώπων που σχετίζονται με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.
Συγκεκριμένα η γυναίκα είδε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της δύο άτομα να κινούνται ύποπτα στο υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.


Η Βρετανίδα τους πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως αυτοί είχαν πάρει από το υπόγειο της πολυκατοικίας ένα ποδήλατο, τους ρώτησε τι ζητούσαν, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να την ψεκάσει με σπρέι στο πρόσωπο.
Η Βρετανίδα ανέβηκε στο διαμέρισμά της και αφού καθάρισε το πρόσωπό της επέστρεψε και διαπίστωσε πως οι δράστες είχαν αφήσει το ποδήλατο στο έδαφος, ενώ κατάφερε να καταγράψει τους αριθμούς του οχήματος στο οποίο οι δράστες επέβαιναν για να διαφύγουν.  

Επί τόπου ενημέρωσε την αστυνομία, που προέβη σε ελέγχους και διαπίτωσε ότι το όχημα ανήκει σε άτομο που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία στην Πάφο. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη με δικαστικά εντάλματα, τόσο του ιδίου, ενός άνδρα 32 ετών, όσο και της συμβίας του ηλικίας 23 ετών.
Σε έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 32χρονου, εντοπίστηκε ένα χειροψάλιδο και ένας εκκενωτής επιβλαβών αερίων.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: