Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League



Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο «Δικέφαλος» βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όμως τελικά επικράτησε 2-1 και πήρε την πρώτη θέση σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. 



Τα γκολ πέτυχαν οι Κατσουράνης (70`) και Σίλντενφελντ (74`), ενώ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντε Βινσέντι. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, καθώς τίποτε δεν ήταν σίγουρο και αμφότερες ήθελαν τη νίκη. Στο 13ο λεπτό ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ολίσε διεκδίκησε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στον Φεγκρούς και πέρασε κόρνερ. Ο ΠΑΣ όμως ήταν καλύτερος και στο 25΄ ο Ίλιτς βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 31ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης έσπρωξε τον Βίλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Μάνταλος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τόμας Ντε Βινσέντι για το 1-0. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα (35΄) ο Αργεντινός έκανε εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε δύο παίκτες, πάσαρε στον Γεωργίου, που έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Ίλιτς δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 70΄, όταν ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσουράνης έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (74΄) ο Σίλντενφελντ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ, έδωσε το προβάδισμα στον ομάδα της Θεσσαλονίκης και, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Περιστέρι, της χάρισε τη θέση στα προκριματικά του Champions League. 

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-2 (Nova 1)

Γκολ: 31' πεν. Ντε Βινσέντι - 70' Κατσουράνης, 74' Σίλντενφελντ

Κίτρινες κάρτες: Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος - Κωνσταντινίδης, Κουμαλό, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (80' Ρουμπουλάκου), Μπέριος, Βίλα (86' Χαρίσης), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80' Γιάκος), Ίλιτς, Τζημόπουλος. 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Χακόμπο, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Αθανασιάδης, Λίνο, Κωνσταντινίδης (46' Κίτσιου), Κάτσε, Κατσουράνης, Κουμαλό, Ολίσε (90' Κατσικάς), Καμαρά (46' Σαλπιγγίδης). 


http://www.zougla.gr/sports/article/sto-champions-league-o-paok

Δεν υπάρχουν σχόλια: