Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δείτε πως περνούν οι VIP στον Κορυδαλλό. Φωτορεπορτάζ

Από τα πολυτελή σπίτια τους βρέθηκαν σ ένα κελί! Λάκης Γαβαλάς, Άκης τσοχατζόπυλος, Μάκης Ψωμιάδης, Γιάννης Σμπώκος, Νίκος Ζήγρας είναι μόνο μερικά από τα “λαμπερά”ονόματα της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως πτέρυγα των VIP.



Η ζωή πίσω από τα κάγκελα δεν έχει καμία σχέση με την πλούσια και χλιδάτη ζωή που απολάμβαναν στο παρελθόν. Η καθημερινότητα στη φυλακή είναι σκληρή. Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, είναι όλοι γνωστοί και διάσημοι, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Η συγκεκριμένη πτέρυγα άλλωστε διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους χώρους του Κορυδαλλού όπου επικρατεί βρόμα και το αδιαχώρητο. Είναι καθαρή και πιο περιποιημένη, οι κρατούμενοι δεν είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, κοιμούνται στα κελιά τους ανά δυο ή τρεις, προαυαλίζονται στο δικό τους χώρο, μία αυλή μάλιστα που σύμφωνα με την Espresso o Λάκης Γαβαλάς έχει ομορφύνει πολύ αφού τοποθέτησε λουλούδια και γενικότερα έβαλε τις δικιές του πινελιές...

Η εφημερίδα Espresso εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από την πτέρυγα των VIP. 

Ο Λάκης Γαβαλάς, έχει αποφασίσει να μην το βάλει κάτω... 




Εξάλλου μπορεί όλοι να νομίζουν ότι ο Λάκης γεννήθηκε στα πούπουλα, αλλά το σιδηρουργείο του πατέρα του ελάχιστα απείχε από το χώρο που βρίσκεται σήμερα ο μέτρ της μόδας.


Απολαμβάνει ένα κούρεμα από συγκρατούμενό του
Απολαμβάνει ένα κούρεμα από συγκρατούμενό του


Μεγάλωσε στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό και όπως ισχυρίζεται στο πατρικό του σκοπεύει να ξαναγυρίσει όταν με το καλό αποφυλακιστεί αφού όλη η υπόλοιπη περιουσία του είναι δεσμευμένη από το Δημόσιο. Προαυλίζεται, γυμνάζεται, έχει πάντα μία καλή κουβέντα για όλους και προσέχει τον εαυτό του σύμφωνα με φύλακα της πτέρυγας.


Μπροστά από τον καθρέπτη βάζι μόνος τους τις τελευταίες στυλιστικές πινελιές
Μπροστά από τον καθρέπτη βάζι μόνος τους τις τελευταίες στυλιστικές πινελιές



Από την άλλη, ο Άκης Τσοχατζοπουλος που στα δικαστήρια δείχνει ιδιαίτερα ψύχραιμος, στη φυλακή είναι πολύ ... "τσιτωμένος". Μιλάει συνέχεια με τους δικηγόρους του και ειδικά τον τελευταίο καιρό η έντασή του είναι ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας της ασθένειας της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη, ή μάλλον Τσοχατζοπούλου όμως επιθυμεί η ίδια. 




Μάλιστα, από τα δέκα τηλεφωνήματα που κάνει τα εννιά έχουν αντικείμενο τη Βίκυ. Μιλάει σπανίως με συγκρατούμενούς του, τρώει λίγο και διαβάζει συνεχώς έγγραφα που του φέρνουν οι δικηγόροι του.





Ο Γιάννης Σμπώκος δε μιλιέται με τον πρώην συνεργάτη του, Άκη Τσοχατζόπουλο. 




Διαβάζει καθημερινά όλες τις εφημερίδες, κρατάει σημειώσεις, φαίνεται ψύχραιμος όπως και ο Σαχπατζίδης, ο οποίος έιναι ιδιαίτερα ευγενής με όλους και φροντίζει το κελί του ώστε να είναι καθαρό.

Τέλος, αμίλητος, απομονωμένος και σκοτεινός είναι ο εξάδερφος τους πρώην υπουργού , Νικόλαος Ζήγρας. Διαβάζει εφημερίδες καπου - κάπου και είναι ο μόνος που δε φοράει αθλητικές φόρμες όπως όλοι οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί του.



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=214351&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: