Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

11χρονη θα γεννήσει το παιδί του πατριού της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χιλή η ιστορία ενός 11χρονου κοριτσιού, που κυοφορεί το παιδί του πατριού της, και -όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή- θέλει να το κρατήσει.


Μεγαλύτερη εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της χώρας Σεμπαστιάν Πινέρα, ο οποίος επαίνεσε την 11χρονη για «το βάθος και την ωριμότητά της» να γεννήσει το παιδί και να μην προχωρήσει σε άμβλωση, παρά το γεγονός ότι συνέλαβε μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς από τον πατριό της.
Στη Χιλή οι εκτρώσεις είχαν απαγορευτεί από τη δικτατορία του Πινοσέτ, ακόμα και σε περιπτώσεις βιασμού ή για ιατρικούς λόγους. Η απαγόρευση συνεχίζει να ισχύει ακόμα και σήμερα.
Το κορίτσι βιαζόταν επανειλημμένα επί δύο χρόνια από τον πατριό της, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Περισσότερο, όμως, από την ομολογία του σόκαρε η δήλωση της μάνας, η οποία τον υπερασπίστηκε λέγοντας ότι η σεξουαλική επαφή με την 11χρονη κόρη της ήταν συναινετική.
Την αστυνομία ενημέρωσε για το μαρτύριο της 11χρονης η γιαγιά της.
«Θα είναι σαν να κρατάω μια κούκλα στην αγκαλιά μου. Θα αγαπάω το μωρό πάρα πολύ, παρόλο που έρχεται από έναν άνδρα που με πλήγωσε», δήλωσε το κορίτσι στη χιλιανή τηλεόραση.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/324954/friki-11hroni-tha-gennisei-to-paidi-toy-patrioy-tis#ixzz2YhqnMb3L

Δεν υπάρχουν σχόλια: