Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Υπό κράτηση ο μηχανοδηγός που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα

Υπό κράτηση, νοσηλευόμενος μετά τον τραυματισμό του, τέθηκε ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην Ισπανία, όπως μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.



Ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Άμο, που φέρεται να είναι ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151, που εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα της Γαλικίας, σκορπώντας το θάνατο σε δεκάδες επιβάτες, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC, συνήθιζε να οδηγεί σε υψηλές ταχύτητες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκαρθόν Αμο ανήρτησε, τον περασμένο Μάρτιο, μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, που απεικόνιζε καντράν τρένου να φτάνει τα 200 χιλιόμετρα.

Κάτω από τη φωτογραφία, μπορεί κανείς να διαβάσει τη συνομιλία ανάμεσα στον ίδιο και δύο διαδικτυακούς φίλους του.

Η Renfe απέφυγε να επιβεβαιώσει αν ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο είναι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, το όνομά του αναφέρεται στη λίστα με τους μηχανοδηγούς που εργάζονται από το 1982, με ημερομηνία γέννησης 4/06/61.


Η συνομιλία έχει ως εξής:

Χοσέ Φερνάντεζ: Φίλε, σταμάταααα
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Άμο: Είμαι στο όριο. Δε μπορώ να τρέξω πιο πολύ γιατί θα μου κόψουν πρόστιμο
Χοσέ Φερνάντεζ: Γαμ..ο πας με 200
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Άμο: Και το καντράν δεν είναι «φτιαγμένο»
Πέδρο Εράς Γκαρθόν: Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει πόντους χαχα
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Άμο: Τι πλάκα θα είχε να είμαι παράλληλα με την αστυνομία και να την προσπεράσω, σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα μικρό πρόστιμο για την Renfe (Ισπανική εταιρεία σιδηροδρόμων).


Δεν υπάρχουν σχόλια: