Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δύο σφαίρες στα οπίσθια 22χρονου από Αστυνομικούς

Άδοξο τέλος είχε η «περιπέτεια» νεαρού ο οποίος βρισκόταν για αναβάσεις στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας.



Σύμφωνα με την μαρτυρία 22χρονου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκε πυροβολισμούς από μέλη του Κλιμακίου Πάταξης της Λαθροθηρίας, αφού πρώτα συγκρούστηκαν μαζί του ρίχνοντας τον σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων.

Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν με άλλα δύο πρόσωπα στην περιοχή για αναβάσεις με τετράτροχη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο, αυτοκίνητο του Κλιμακίου, με σβηστά φώτα, τον πλησίασε και συγκρούστηκε μετωπικά μαζί του ρίχνοντας τον σε γκρεμνό. Στη συνέχεια δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε στα οπίσθια.

«Κατάφερα να ανεβώ ξανά στη μοτοσικλέτα μου και να διαφύγω. Αν δεν τα κατάφερνα ίσως να ήμουν νεκρός αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο νεαρός στο SigmaLive, από το Νοσοκομείο. Πρόσθεσε ότι μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου του πήραν κατάθεση.

Εκπρόσωπος του Γραφείου τύπου της Αστυνομίας, είπε στο SigmaLive, ότι γύρω στις 6 το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο, ωστόσο επιφυλάχθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες αργότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: