Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Οκτώ ημέρες στο κελί 3 Ρουμάνοι για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των 3 προσώπων Ρουμανικής καταγωγής που συνέλαβε η αστυνομία τις πρωινές ώρες στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.


Μετά και τις τρεις συλλήψεις η αστυνομία Πάφου προχώρησε στην εξάρθρωση και τρίτης σπείρας που δρούσε αρπάζοντας τσάντες από ανυποψίαστες τουρίστριες στις τουριστικές περιοχές της Κάτω Πάφου και της Χλώρακας.
Η αστυνομία είχε προχωρήσει αρχικά στην σύλληψη του  ενός δράστη, 22 χρόνων Ρουμανικής καταγωγής, που διαμένει στην Λεμεσό, μετά τις καταγγελίες από ζεύγος Βρετανών αλλά και δύο Ουκρανών τουριστριών  στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου τις βραδινές ώρες χθες .
Μετά  την άμεση κινητοποίηση των μελών της δύναμης,  η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των δύο συνεργατών του 22χρονου , τους οποίους είχε κατονομάσει ο ίδιος .
Σ’ όλες τις περιπτώσεις οι δράστες απέσπασαν τις τσάντες τουριστών με το περιεχόμενο τους που περιείχαν, κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά  σε ευρώ και στερλίνες , γυαλιά ηλίου, και φωτογραφικές μηχανές .
Τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι δράστες παραδέχτηκαν επίσης ότι εμπλέκονται και σε ληστεία που διαπράξανε στις 21 Ιουνίου στην παραλιακή περιοχή της Χλώρακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: