Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τραβεστί στην Λευκωσία απειλούσε να κολλήσει aids αστυνομικούς!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στο κέντρο της Λευκωσίας με πρωταγωνιστή 25χρονο τραβεστί, φορέα aids.  Ο 25χρονος κτύπησε και έκλεψε γυναίκα, αλλά την ώρα της σύλληψης αυτοτραυματίστηκε και απειλούσε τους αστυνομικούς που έσπευσαν να τον συλλάβουν ότι θα τους μεταδώσει την ασθένεια. 


Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ.  Ο νεαρός τραβεστί επιτέθηκε σε γυναίκα, της οποίας έκλεψε τη τσάντα που περιείχε 100 ευρώ σε μετρητά.  Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή.  Στην οδό Καλλιπόλεως εντόπισαν τον νεαρό, ο οποίος είναι γνωστός στην αστυνομία καθώς είναι χρήστης ναρκωτικών και φορέας aids. 

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, ο 25χρονος κτύπησε με το αυτοκίνητο του περιπολικά της αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή.  Όταν το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε και μέλη της αστυνομίας προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο νεαρός αυτοτραυματίστηκε στα χέρια, έφτυνε και απειλούσε να τους μεταδώσει την ασθένεια του, εάν τον προσέγγιζαν.   

Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση καθώς ο 25χρονος φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Μετά από δύο ώρες προσπάθειας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 25χρονο, τον οποίο μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια τον οδήγησαν στα αστυνομικά κρατητήρια.


Πηγή http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6041&catid=9#sthash.M1RYFJm7.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: