Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δύο χιλιάδες κρατήσεις σε μιάμιση μέρα μετά τα μειωμένα ναύλα

Πέρα για πέρα ικανοποιημένοι είναι οι ιθύνοντες των Κυπριακών Αερογραμμών από τη θέρμη με την οποία φαίνεται να αγκαλιάζει το επιβατικό κοινό την προσφορά του εθνικού αερομεταφορέα για 30% χαμηλότερα ναύλα σε 15 δημοφιλείς προορισμούς. Όπως ανέφερε στον «Φ» ο διευθυντής επικοινωνίας των Κ.Α. Κυριάκος Κυριάκου, μέσα σε μιάμιση μόνο ημέρα από την έναρξη της προσφοράς προχθές Δευτέρα έγιναν κρατήσεις 2.000 αεροπορικών θέσεων.

 
Ο ίδιος υποστήριξε ότι η πιο πάνω επίδοση δεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη με τις οποίες περιβάλλει την εταιρεία το επιβατικό κοινό του τόπου μας και όχι μόνο. Ο κ. Κυριάκου εξήγησε περαιτέρω ότι με βάση και τη ζήτηση που εκδηλώθηκε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους 15 προορισμούς πιο δημοφιλείς από όλους, όπως αναμενόταν άλλωστε, αναδεικνύονται η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και το Λονδίνο.
 
Η προσφορά των κατά 30% χαμηλότερων ναύλων των Κ.Α. ισχύει για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013. Αξιοποιήσιμη δε για σκοπούς κρατήσεων είναι η περίοδος μεταξύ 8ης και 15ης Ιουλίου. Οι δεκαπέντε προορισμοί που αφορά η προσφορά είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Λονδίνο (Heathrow) το Παρίσι, η Ρώμη, η Σόφια, η Φραγκφούρτη, το Μόναχο, η Ζυρίχη, το Άμστερνταμ, η Μόσχα, το Ηράκλειο, η Βιέννη, το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός. Τα ταξίδια της προσφοράς αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και μπορούν να ολοκληρώνονται μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013 με σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει αριθμητικός - ποσοτικός περιορισμός για τις αεροπορικές θέσεις της προσφοράς. Δηλαδή, μια πτήση μπορεί να αναχωρήσει με εξολοκλήρου εισιτήρια στην τιμή της προσφοράς -30%. Και όχι όπως σε παλαιότερες προσφορές όπου υπήρχε ποσοστιαίος περιορισμός των εισιτηρίων της προσφοράς ανά πτήση.   
 
Οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κ.Α. στο τηλέφωνο 80000008, στα κατά τόπου γραφεία μας, ή μέσω της ιστοσελίδας cyprusair.com. Επίσης μπορούν να απευθύνονται  στα ταξιδιωτικά γραφεία  και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.


- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/153016/ka-2000-kratiseis-se-miamisi-mera-meta-ta-meiomena-nayla#sthash.hNmOHgvQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: