Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Γεροσκήπου ανέστειλαν τα απεργιακά μέτρα

Θετικό αποτέλεσμα είχε η μεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας αναφορικά με την διαφορά με τους εργαζόμενους και τον Δήμο Γεροσκήπου για τον 14ο μισθό.


Συντεχνίες, εκπρόσωποι των εργαζομένων και Δήμος είχαν συνάντηση υπό την διαμεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας, στο πλαίσιο της οποίας, λήφθηκε απόφαση όπως ανασταλούν τα εξαγγελθέντα για χθες απεργιακά μέτρα του υπαλληλικού και εργατικού προσωπικού του Δήμου Γεροσκήπου.
Οι εργαζόμενοι δεν θα προχωρήσουν στην λήψη οποιονδήποτε μέτρων, αφού η τοπική αρχή αποδέχτηκε τις ευθύνες που απορρέουν από τις συλλογικές συμβάσεις.
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους,  αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αποδεχτεί ότι θα τους παραχωρηθεί τμηματικά το ποσό του 14ου μισθού.
Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης εξέφρασε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι θα δοθεί χρόνος στην τοπική αρχή να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, ενώ σημείωσε ότι λαμβάνονται εδώ και καιρό μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: