Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Έφεραν την αστυνομία επειδή μητέρα θήλασε το μωρό της μέσα σε εστιατόριο!

Ο Τόμ Νειτζεν 34 ετών, διπλωμάτης από το Βέλγιο, βρέθηκε με την γυναίκα του Ρόσελιν Ρέμανς και το κοριτσάκι τους, στην Ν. Υόρκη. Το ζευγάρι αποφάσισε να γευματίσει σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης.
 

Όταν κάθισαν, η Ρόσελιν πήρε την κόρη της αγκαλιά να την θηλάσει. Τότε τους πλησίασε η υπεύθυνη και τους ζήτησε να φύγουν γιατί με αυτό τον τρόπο ενοχλούν τους πελάτες της και πως καλύτερα θα ήταν να πάνε στο μπάνιο να θηλάσει το μωρό. Το ζευγάρι διαμαρτυρήθηκε και τότε η υπεύθυνη του εστιατορίου κάλεσε την αστυνομία.
Η αστυνομία έφτασε στο τραπέζι τους κρατώντας μάλιστα και όπλα και τους ζήτησε να φύγουν αμέσως. Ο αστυνόμος μάλιστα είπε πως πρέπει να είναι τρομοκράτης ο Τομ, γιατί είχε μαζί του ένα μαύρο σακίδιο. Όταν ο Τομ τους έδειξε το σήμα του, τότε οι αστυνομικοί δικαιολογήθηκαν ότι παλιότερα το κλαμπ είχε δεχτεί τρομοκρατική επίθεση. Από την μεριά του εστιατορίου κανένας υπεύθυνος δεν έκανε δηλώσεις για το συμβάν καθώς ο θηλασμός επιτρέπεται παντού στην Ν. Υόρκη.


Πηγή: http://www.mothersblog.gr/news/item/8674-eferan-tin-astynomia-epeidi-mitera-thilase-to-moro-tis-mesa-se-estiatorio?utm_source=www.newsbomb.gr&utm_medium=dpgNewsBox&utm_campaign=DPG_LIFESTYLE_NEWSBOMB#ixzz2Y923bVIB

Δεν υπάρχουν σχόλια: