Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία του πνοή στην Αργάκα της Πάφου

47χρονος ο Οδυσσέας  Κυριάκου  που διέμενε στο χωριό Αργάκα, πατέρας τριών παιδιών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου. Σύμφωνα με  νεότερη ανακοίνωση από την αστυνομία παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα τα βράδια, δρόμο Πόλης Χρυσοχούς- Πωμού, εντός της κοινότητας Αργάκας.


Ο Κυριάκου τραυματίστηκε κρίσιμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν υπέκυψε στα τραύματα του.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς γύρω στις 9.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε 38χρονος Σουηδός με συνεπιβάτη την σύζυγο του με κατεύθυνση τον Πωμο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Κυριάκου ο οποίος διασταύρωνε τον δρόμο από δεξιά προς αριστερά, με βάση την πορεία του οχήματος.


Στον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος δεν διαθέτει πεζοδρόμια και οδικό φωτισμό  με  επικίνδυνες στροφές σε πολλά σημεία του, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 20 θανατηφόρα δυστυχήματα τα 15 τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: