Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δείτε τη φωτογραφία του νεκρού Αλβανού εγκληματία Κόλα

Εντύπωση πάντως προκάλεσε στους αστυνομικούς ο εξοπλισμός των δραπετών, αφού είχαν αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου καθώς και προμήθειες σε τρόφιμα και νερό. 



Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Μαριάν Κόλα ήταν ξυρισμένος και ο σάκος που εγκατέλειψε πίσω του ο Κούπα ήταν γεμάτος με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά. Αυτό βεβαιώνει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ για τρίτους που βοηθούσαν στους κακοποιούς και έτσι οι σχετικές έρευνες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.


Οι άνδρες των ΕΚΑΜ εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους, πριν από 15 ημέρες, μετά τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες, στη Βροσύνα, από την πλευρά της Θεσπρωτίας.

Δυνάμεις της αστυνομίας είχαν παραμείνει στην περιοχή θεωρώντας πως δεν είχαν καταφέρει να διαφύγουν στην Αλβανία διασχίζοντας τον Καλαμά. Τελικά τους δύο δραπέτες, οι οποίοι ήταν πεζοί, εντόπισαν μέλη των ΕΚΑΜ χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες, ενώ είχαν στήσει περίμετρο και περίμεναν μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος πολίτης στην περιοχή.

Όταν όμως ο Κόλα κατάλαβε πως οι αστυνομικοί τον είχαν περικυκλώσει, άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, ενώ ο Κούπα τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα.



http://www.protothema.gr/greece/article/296330/nekros-o-marion-kola-meta-apo-subloki-me-tous-astunomikous/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΟΥΧΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ_.

ΚΟΛΑ, ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ, ΑΛΒΑΝΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!!

'ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΙ'_.