Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Επεισόδια και συλλήψεις στο 'Αντώνης Παπαδόπουλος'

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγούνται σήμερα τα εννέα πρόσωπα που συνελήφθησαν για τα βίαια επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά από συντονισμένες ενέργειες, η Αστυνομία Λάρνακας προέβη χθες το βράδυ σε συλλήψεις νεαρών προσώπων αναφορικά με τα επεισόδια  που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.



Σύμφωνα με την Αστυνομία με βάση τα στοιχεία και τη μαρτυρία που έχει εξασφαλιστεί οι συλληφθέντες φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του φιλικού αγώνα Ανόρθωσης-Απόλλωνα κατά τα οποία ένας 20χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.
Οι συλληφθέντες, όλοι κάτοικοι Λεμεσού, αναμένεται αργότερα σήμερα να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών, θα ζητηθεί η έκδοση  διατάγματος κράτησης τους.
Εναντίον των συλληφθέντων εξετάζονται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου κατά της Βίας στα γήπεδα, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, συμπλοκής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και επιθετικών οργάνων καθώς και άλλων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: