Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο. Μάνα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο!

Μια ανατριχιαστική υπόθεση παιδοκτονίας συγκλονίζει σήμερα την Αχαΐα, μετά την αποκάλυψη ότι μια 31χρονη μητέρα σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το ηλικίας μόλις τριών μηνών παιδί της και μάλιστα -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- το έκρυψε στο ψυγείο του σπιτιού τους!





Η 31χρονη μητέρα του ηλικίας μόλις τριών μηνών αγοριού, που είναι τοξικομανής, ομολόγησε ότι το χτύπησε το περασμένο Σάββατο προσπαθώντας να το κάνει να σταματήσει να κλαίει! Το άτυχο παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν ξεψύχησε από τα χτυπήματα. 

Πάντως, η μητέρα παραδέχθηκε ότι την Κυριακή το έβαλε στην κατάψυξη του ψυγείου, πιστεύοντας ότι έτσι θα συνερχόταν! Έτσι, ακόμη κι αν ήταν ζωντανό, είναι σίγουρο ότι δεν θα άντεξε την τόσο χαμηλή θερμοκρασία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

Πριν επιστρέψει στο σπίτι ο επίσης τοξικομανής πατέρας που απουσίαζε από την περασμένη Πέμπτη, η γυναίκα έβγαλε το μωρό από την κατάψυξη χωρίς -όπως ισχυρίζεται- να γνωρίζει (!) αν ήταν νεκρό και το τοποθέτησε στην κούνια του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Εκεί το βρήκε ο πατέρας, που αρχικά πίστεψε ότι το βρέφος κοιμόταν. Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι δεν κουνιόταν, πλησίασε κοντά και τότε κατάλαβε ότι το νεογέννητο αγγελούδι δεν ανέπνεε!

Αμέσως ρώτησε τη σύζυγό του τι είχε συμβεί κι εκείνη του ομολόγησε τα πάντα, επιμένοντας πως δεν είχε καταλάβει ότι το άτυχο μωρό είχε ξεψυχήσει! Τότε, ο σύζυγος κάλεσε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι μαζί με τον ιατροδικαστή, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει από την αυτοψία ποια ακριβώς ήταν η αιτία θανάτου του βρέφους και θα χρειαστεί νεκροτομή για να διαπιστωθεί.

Η σύγχρονη «Μήδεια» οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου ανακρίνεται, αλλά δεν είναι σε κατάσταση να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου και τους γείτονες του ζευγαριού, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν πότε και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.



http://www.protothema.gr/greece/article/293344/patra-mana-skotose-to-moro-tis-kai-to-evale-sto-psugeio/

Δεν υπάρχουν σχόλια: