Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Έκκληση για βοήθεια από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύης Πάφου

Έκκληση για προσφορά παιδικών τροφών δημητριακών , κονσερβοποιημένων τροφών, είδη υγιεινής και είδη καθαρισμού για τις ανάγκες της  Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης με σχετική ανακοίνωση.



Η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται εθελοντικά στηρίζοντας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης άπορες οικογένειες της Επαρχίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεκάδες εθελοντές με κόπο και μόχθο δίνουν ένα μεγάλο αγώνα καθημερινά χωρίς κανένα όφελος ή προσωπικό συμφέρον για να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.
Οι οικογένειες της Επαρχίας προστίθεται , μέρα με την μέρα αυξάνονται – όπως νοείται και τα κόστα- με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή και άμεση η εξυπηρέτηση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη απευθύνει έκτακτη έκκληση για βοήθεια προς ενίσχυση του έργου της Λέσχης.
Όπως αναφέρεται η πιο μικρή εισφορά για μια άπορη μάνα που υποφέρει και δυστυχεί για τα παιδιά της, είναι πραγματικά μεγάλη.


Ανάμεσα στα είδη πρώτης ανάγκης , καταλήγει  η ανακοίνωση, είναι πάνες, μωρομάντιλα, παιδικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές, σαμπουάν, φακές, φασόλια, μακαρόνια , αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κριθαράκι, φιδέ και είδη καθαρισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: