Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εκδηλώσεις στον Κόλπο των Κοραλίων

Τριήμερο εκδηλώσεων στην παραλία του Κόλπου των Κοραλίων, που έχει πλήρως αναβαθμιστεί φέτος, διοργανώνει ο Δήμος Πέγειας στις 5, 6 και 7 Ιουλίου σε μια προσπάθεια να προσφέρει ψυχαγωγία στους επισκέπτες ντόπιους και ξένους εντελώς δωρεάν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής Αρχής.


Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή στις 15:30 το απόγευμα της 5ης Ιουλίου με Fitness Day «όλοι γυμναζόμαστε στην παραλία» ενώ η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, στις 6 Ιουλίου, στις 16:00 το απόγευμα περιλαμβάνει χορό DJ and Dance show. Oι εκδηλώσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση, ολοκληρώνονται την Κυριακή 7  Ιουλίου στις 17:00 το απόγευμα με την Κύπρια καλλιτέχνιδα Ελευθερία Ελευθερίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πλήθος κόσμου επισκέπτεται φέτος την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων μετά την αναβάθμιση που έτυχε από το Δήμο Πέγειας και την προσφορά, εκ μέρους της τοπικής Αρχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους λουόμενους.
Στην παραλία λειτουργούν περίπτερα που εξυπηρετούν τους λουόμενους ενώ ο Δήμος αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων του από την παραλία αυτή.  Η παραλία έχει εξασφαλίσει επίσης τη «Γαλάζια Σημαία» που αποτελεί σύμβολο ποιότητας της παραλίας και απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές που διαχειρίζονται Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: