Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Άρχισε η κατάταξη στο ΚΕΝ Λάρνακας

Αρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Λάρνακας η κατάταξη των νεοσυλλέκτων οπλιτών της κλάσης 2013 Β ΕΣΣΟ.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 στο ΚΕΝ Λάρνακας αναμένεται να καταταγούν οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας – Κερύνειας και διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Π, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Επίσης, θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ και Δ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Οι εθελοντές της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στις επαρχίες Λευκωσίας – Κερύνειας και διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, θα καταταγούν επίσης στο ΚΕΝ Λάρνακας.
Αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ε, Ζ, Η, Θ, Ι και Κ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Θα γίνει επίσης κατάταξη των γεννηθέντων στις επαρχίες Λευκωσίας – Κερύνειας και διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Δ, Ν και Τ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 θα καταταγούν οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας – Κερύνειας και διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Θα καταταγούν επίσης οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο και Π, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Θα γίνει επίσης κατάταξη των γεννηθέντων στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2012, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 θα καταταγούν οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας, Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και το εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Λ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Επίσης θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω , εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Ακόμα θα γίνει κατάταξη των γεννηθέντων στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, των κλάσεων 2012 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Επίσης θα καταταγούν οι εθελοντές της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία. Ακόμα, οι γεννηθέντες στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολ2ής για λόγους υγείας. Οι εθελοντές της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, θα καταταγούν επίσης στο ΚΕΝ Λάρνακας.
Υπενθυμίζεται ότι οι στρατεύσιμοι πρέπει να προσέρχονται για κατάταξη την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα και απαραίτητα να φέρουν μαζί τους το  σημείωμα πρόσκλησης που θα τους σταλεί ή θα τους επιδοθεί από το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο, το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και το προσωρινό απολυτήριο (για όσους απολύθηκαν προσωρινά κατά το παρελθόν) και αποδεικτικά περί των γραμματικών ή των τεχνικών γνώσεών τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: